lördag 10 april 2010

Herrejävlar..

Försöker rädda en gammal hängare med ny färg o nytt papper till Mollys rum!

Klar :D


Ibland e de pest o åt helvete o va ensamstående mamma.
Speciellt när man inser att iaf en fjärdedel av sandlådan följer med barnen in efter en liten lekstund ute :S

Okej, ja ska vara barnledig en kväll (nu ikväll) o jag ska på tjejkväll hos en barndomsvän.
Har sett fram emot det sen jag fick inbjudan och jag har lyckats fixa barnvakt (pasta maila igårkväll att han kom på att han inte kunde komma i helgen, så mamma tar bägge en natt)
Men alltid när jag är Mollyfri, så städar jag.
O har jag nån gång skippat städningen, får jag sota för det efteråt.

Hon rymmer, klättrar, busar o river allt om hon inte får vara med o gärna sitta i mitt knä (försök diska med en unge i knät?!!?)
Hon är en raring, MIN raring, o den sötaste tjejen i världen, de e bara att de blir lite jobbigt ibland, speciellt när hon har en pappa som prioriterar allt annat före henne.
Han kommer inte sina tider, han missar att de e hans helg, har inga pengar att åka hit för osv.
Det gör mig så fruktansvärt förbannad, så nu, när han lämnade henne, sovandes i min trapp o drog
(JO, de e sant)
så ringde jag familjerätten.
De va mer värdelösa än vad jag trodde.
De säger att de de kan bistå med är ett samtal (fast om vi VILL ha ett samtal e de två månaders väntetid tills dess) men de kan inte tvinga nån att komma, så de blir alltså inte av, o de kan inte be någon spendera mer tid med sitt barn o de kan inte göra ett skit.

O det enda jag ville var att de skulle kräva av Fredrik att komma sina tider.

Molly fyller två år i augusti o inte en enda hel helg har han vart hemma.
INTE EN ENDA!!!
Han är hemma (OM han sklöter sina helger) 48h/månaden.
Det är de han träffar henne.
Sen förstår han inte att hon letar efter honom resten av tiden o att hon blir ledsen när någon kommer hit o de inte e han.
För hon förstår inte sånt, för hon e för liten!
Yeah... Right!

Iaf fick jag då ett mail igår kväll där det står att han orkar inte ta upp en diskussion om vems fel det var att Molly vart lämnad ensam i trappen, sovandes (eeh, hallå, det var han som lät henne ligga o gick??!) o sen att han kunde visst inte komma trots att det var bestämt så, o att ja kunde väl pussa Molly från han så skulle han komma nästa helg.

Där försvann mitt tålamod.
Jag har ringt pappa-ombudsmannen (som inte kunde göra nå o inte komma me tips eftersom de brukar vara tvärtom i hans fall)
Ja, o familjerätten som inte kunde göra ett skit för att de e efterblivna o inte hade tid (ok, ja e bitter, jävla cepen) så jag ... jag ska kopiera mitt mail o klistra in, så får väl ni tycka vad ni tycker, men de som inte sitter i min sits kan aldrig förstå vilken hopplös känsla man lever med varje dag.
Iaf skrev jag såhär:

Molly låg där tes Jenny smsa att du stått på parkeringen jättelänge efter skjuts, då fatta ja att hon va ensam kvar.

jag skiter i när du jobbar för du ska inte komma hit mer.

tänker inte svara om du ringer o kommer inte öppna om du kommer hit.

har pratat med familjerätten o de säger att de inte kan tvinga någon att umgås med sina barn, så jag tar bort henne från dig helt o hållet, tes du söker om delad vårdnad o talar om i rätten att du vill ha henne varannan (hel) helg.

DÅ kan vi prata.

Hör inte av dig mer. Vill dina föräldrar träffa henne e de bara de ringer.

Vi satsar på kontaktfamilj ist, då blir det iaf regelbundet av någon som tycker om bägge barnen.

Ja, sån bitterf*tta e jag.
Elak kan tyckas, men detta har alltså hållit på sedan han flyttade (det kan gå Fem veckor, sex, sju, Åtta veckor mellan gångerna han kommer hem) o han ser det inte som nåt konstigt.

När Leo o jag skulle cykla o spela minigolf efter pasta hämtat skruttan (då var hon ca9-10 månader) allt var bestämt o picknicken packad, då skiter han i att höra av sig, han bara inte kommer.
Det slutade med att mormor tyckte så synd om Leo så hon kom o hämtade honom ut te sköllersta, medan jag satt kvar me musan i stan.
Så förstår inte Fredrik varför Leo var arg på honom!?
Han ignorerade Leo en hel dag, för att Leo frågade ut honom om VARFÖR han struntade i Molly o VARFÖR han struntade i oss...

O som jag skrivit en annan gång så måste jag göra ngt när jag är nere. Så jag pysslar (terapiarbete?) Jag målar o slipar o hamrar o spikar, fixar o donar, men de e då de e lite kruxigt att hinna röja undan med, när kottsen e på framfart. Herre gud, va mkt skit jag skrivit nu, men jag ÄR upprörd o ledsen. Jag är sårad å mina barns vägnar o jag vill smasha in nyllet på varenda jävel med penis, med en stor gjutjärnspanna HÅRT, varje gång jag tänker på dehär. Inte konstigt om jag lever singel tills jag dör o jag VET att "alla män är inte svin" nej nej, klart de inte är, men bevisa då motsatsen, o inte bara som en charad!

AAAAAAH *skriker*
Så, nu ska jag kamma mina barn o klä dem fint, så ska de få åka till mormor o morfar en kväll.
Jag ska te Heidi o ha trevligt o så ska ja väl klara en fungerande månad till :)
Heja på mig, för det ska jag göra!

Ta hand om er, kram!

3 kommentarer:

 1. men va fan e hans jävla problem!!! tycker de låter bra med de där att han inte får träffa henne förens han söker om delad vårdnad, STÅ på dig werra<3 HEJA HEJA

  SvaraRadera
 2. Om 2 veckor ska jag få ha dina TVÅ söta barn! LÄNGTAR! <3

  SvaraRadera
 3. Härligt stå på dig1 Jag vet att det inte är så lätt alla gånger och din hjälp kommer du knappast få från någon "myndighet" utan av släkt och vänner men framför allt dig själv...kanske bäst att inse att han(pappan) inte är så myckat att hänga i granen och att både du och barnen mår bäst av att SKITA i han och hans önskningar.
  Varför jag säger så...? Jo jag har haft det likadant i MÅÅÅÅNGA år, nu är barnen stora och vi slipper ha något med varann att göra :) (exet och jag) Jag har klarat av att fostra mina två barn själv och är en jättemallig mamma till dom stora och fantastiska ungar som dom faktiskt är i dag. Lycka till!!!!

  Hoppas att du hade det trevlig med vännerna?
  Och nu vill jag glädja dig lite grann....

  Du har vunnit min utlottning, Grattis!

  Maila mig din adress så kommer skylten och en liten överraskning på posten.

  Kram P

  SvaraRadera

Nu gör du mig sådär lycklig ^^